Цветлен Димов е изкарал стаж в Аякс Амстердам. Завършил е

...
Цветлен Димов е изкарал стаж в Аякс Амстердам. Завършил е
Коментари Харесай

Футболна школа с различна концепция привлича вниманието във Варна

Цветлен Димов е изкарал стаж в Аякс Амстердам. Завършил е висшето си обучение в Амстердамския университет по приложни науки – Спортен мениджмънт и бизнес. Работил е в Руската национална академия – Коноплев, както и в Динамо Загреб. Той е координатор на хърватския клуб за Източна Европа.

В изявление за Дарик радио и dsport Цветлен описа за новата футболна школа Grand Pro, в която работи дружно с някогашния футболист на Сливен, Ботев, Дунав, Етър, Любимец, Спартак Варна, Трикала (Гърция), Черноморец Балчик Валентин Веселинов. Тази школа е по-различна, защото е една мрежа от футболни организации с една единствена цел – детето да получи целодневен спортно-академичен развой. Става въпрос за футболната школа, спортно-образователен център/занималня и лятно спортно учебно заведение.

В школата, в която работят четирима треньори, разполага и с психолог. Поддържа се съдействие с Динамо Загреб, където се изпращат на проби наши деца.

Спортно просветителният център работи по новаторска стратегия. В него се миксира академичното и спортното, заимствано от Холандия и Белгия. В центъра децата имат опция да си напишат домашните, да гледат спортни и просветителни филми, както и да упражняват друг тип спорт. /dnews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР