Цветелина Янева изпраща една от най-успешните си години. Певицата представи

...
Цветелина Янева изпраща една от най-успешните си години. Певицата представи
Коментари Харесай

Цвети Янева: Треперя за най-важното в живота ми

Цветелина Янева изпраща една от най-успешните си години. Певицата показа плановете “Болка моя”, дуета с Фики – “Не ме оставяй” и “Ангелът”, които уцелиха право в десетката музикалните желания на публиката и й донесоха 17 милиона преглеждания в YouTube.

Самостоятелните й песни влязоха в микса за концерта “Планета на 18” и бяха бурно приветствани от присъстващите в Пловдив.

С доста боязън изпълнителката стъпи на сцената в зала “Колодрума” и минути след изявата си показа: “Беше още по-еуфорично, тъй като не работя от няколко години. За мен огромната сцена е единствената сцена сега и няма по какъв начин да не ми липсва. Аз съм от семейство на музиканти и за мен не е единствено работа, а живота ми. В момента не мога да кажа, че доста пострадвам, тъй като у дома има едно малко творение, което е по-важно”, сподели певицата преди дни в тв изявление.

Майчинството за нея е една цялостна смяна, обвързвана освен с детето, само че и с други фактори. “Промени ме към положително, към грижа и към това да давам отговор, и да трептя за най-важното нещо в живота ми”, акцентира фолк певицата. Тя стана майка на момченце през предходната година в края на лятото.

В навечерието на Новата 2020-та година си пожелава: “Само здраве си поисквам, на мен и на моите близки, тъй като това е най-важното, а в кариерата, считам, че аз и моят екип можем да реализираме всичко, стига да работим”.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР