Цветелина Грахич сама е взела решението да напусне Слави Трифонов.

...
Цветелина Грахич сама е взела решението да напусне Слави Трифонов.
Коментари Харесай

Цветелина Грахич проговори: Слави не ме е гонил, сама си тръгнах от него

Цветелина Грахич сама е взела решението да напусне Слави Трифонов. Така певицата разсея подозренията, че е била уволнена от Дългия. Изненадващо за мнозина надарената изпълнителка и шоумен номер 1 в България се разделиха преди няколко години.

Тогава плъзна слухът, че Трифонов е бил гневен на певицата й я е изритал от екипа си. „ Просто пристигна времето, в което да си потегли. Раздялата беше взаимна - и от едната, и от другата страна. Беше пристигнал моментът, в който трябваше да не съм там и да си продължа по пътя. Прекратихме всичко за един ден – от през днешния ден за на следващия ден. На мен не ми беше мъчно ", споделя Грахич.

Певицата признава, че преди да напусне, е била щастлива при Дългия и „ Ку-ку бенд ". Вършила работата си с възторг. По думите й се справяла съвършено.

„ Каквото ми се споделяше, го изпълнявах с готовност, с обич, обичам работата в екип. Бях  свикнала шест години на извънредно интензивно всекидневие. След като си потеглих, се е усещах необичайно по през целия ден у дома. Времето просто не минаваше ", сподели още Грахич.

Певицата от години не желае да споделя нищо за персоналния си живот. Пази го в загадка. Знае се единствено, че има връзка с Кристиян Шаламанов. Двамата са сгодени от близо 8 години.

„ Допуснах неточност като дребна, когато прекомерно споделях персонални моменти в обществените мрежи. Не желая хората да приказват за персоналния ми живот, а да ме свързват с музиката ", прибавя още Цветелина Грахич.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР