Цветелина Грахич реши да си развърже езика и да каже

...
Цветелина Грахич реши да си развърже езика и да каже
Коментари Харесай

Цветелина Грахич разкри мръсните тайни на попфолка

Цветелина Грахич реши да си развърже езика и да каже цялата истина за попфолк сектора и на какво са подложени изпълнителите. Тя още веднъж е до болежка откровена и от нейните думи стават ясни доста неща, за които до този миг не сме се замисляли. 

Бившата вокалистка на Слави Трифонов реши да е тази, която да извади на показ мръсните секрети на лекия род и да отговори на доста любопитни въпроси на консуматорите на чалга ритмите.

„ По-лесно ми е да отивам на ранни участия, не нощни заведения. Дискотеката е една огромна механа с по-голяма сцена. Може да се пее онлайн и там, само че е мъчно. Последиците са на другия ден да останеш без глас. Пускат се плейбеците, само че се заблязва, хората ще те оплюят, без да знаят за какво си го направил и за какво си прунден. Но всичко идва от звука. 90% от клубовете в България нямат добър тон и нещата звучат по този метод, по който звучат в нощните заведения “, разкри тя при посещение в подкаст неотдавна. 

Това изяснява за какво огромна част от представителите на фолка прибягват до плейбека. Правят го даже най-пеещите. Друг е въпросът, че има и такива, които рискуват гласа си и демонстрират почитание към своята аудитория и все пак пеят онлайн.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР