Цветелин Атанасов, по-известен с артистичния си псевдоним Цецо Елвиса е

...
Цветелин Атанасов, по-известен с артистичния си псевдоним Цецо Елвиса е
Коментари Харесай

Българският двойник на Краля на рока – Цецо Елвиса: С първите спечелени пари купих зимни гуми за Ладата на татко

Цветелин Атанасов, по-известен с артистичния си псевдоним Цецо Елвиса е бил едвам 8-годишен, когато родителите му донасят от Англия двоен албум с шлагери на Елвис Пресли.

 

Песните на рок легендата незабавно му пасват и малчуганът ги наизустява за седмица, след което стартира да ги пее на фамилни сбирки. Бързо печели няколко състезанието за млади гении, само че славата го застига по време на състезанието за двойници на Краля на рока през 1993 година в Съединени американски щати. Бива почетен със званието почетен жител на Топилоу, Мисисипи, персонално от кмета на родния град на Елвис Пресли.

 

Атанасов е включен в енциклопедията „ Кой, кой е в музиката “ в частта за известна музика, паралелно с Шер, Майкъл Джексън, Мадона и други международни звезди. Член е на американската музикална академия „ Грами “.

 

Навръх рождения си ден през вчерашния ден – 18 август си поискал на първо място здраве – за него и щерка му, както и да сбъдне фантазията си за евъргрийн шоу със Симфоничния оркестър и прибавя, че има късмет да се случи.

 

Никога не споделя какво желае за подарък, защото не е дете да изпада в еуфория от тях. Сам си е направил най-големите дарове. Вече колекционира мемоари, а не движимости.

Като най-хубав миг в живота си дефинира този, когато схванал, че ще става татко, следван от присъединяване му в състезанието за двойници на Елвис Пресли в Съединени американски щати. Най-тежките му моменти, са свързани със загубата на татко му и около коронавирус пандемията.

 

Първите си пари проработил след довеждане докрай на учебно заведение и с тях купил чисто нови зимни гуми за Ладата на татко му, сменил й маслото и заредил бензин. Така бил учтив – да оказва помощ на фамилията си и да е грижлив.

Животът го е научил да дава отговор на неприятното с безмълвие или с положително. Вярва, че завистливите и неприятни хора, са станали такива, тъй като не са съумели да реализират нищо в живота си. въпреки да се старае да ги схваща, е уверен, че душевен са устроени по друг метод.

Инфо: Уикенд

Тагове: Краля на рока Цецо Елвиса Цветелин Атанасов Елвис Пресли двойник
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР