Цветът за 2017 г., Зеленина, навлиза смело във всеки аспект

...
Цветът за 2017 г., Зеленина, навлиза смело във всеки аспект
Коментари Харесай

Как Зеленина променя дома ни през 2017 г.

Цветът за 2017 година, " Зеленина ", навлиза самоуверено във всеки аспект на живота ни и ние сме подготвени за него! Зеленият цвят ще доминира както в облеклата и аксесоарите, по този начин и в интериорния дизайн – тониране на пространствата, мебели, украса и несъмнено – текстил.

Защо да включим повече " Зеленина " в дома си?

Зеленият цвят е цветът на спокойствието, цвят, който подтиква салдото, само че и предизвика към деяние. Оттенъкът на 2017 година е пресен, непосредствено от пролетта и подтиква новото начало за всеки от нас. В пространствата зеленото успокоява, лекува тялото и душата на доста тънко равнище, внушава сигурност, оптимизъм и връзка с природата – нашия същински дом. Разбира се, зеленият цвят участва по този начин или другояче в домовете ни – обичаните ни стайни растения, само че тази година сме предизвикани да го включим още повече. Интериорният дизайн към този момент прегърна " Зеленина " - производители и търговци се вписват в новата наклонност по най-разнообразни способи.

Предложение за съчетаване на цветове и десени от


– водещ бранд за интериорен текстил, показва своя взор върху това по какъв начин " Зеленина " се вписва в нашия дом. Според специалистите в бутика – точно интериорният текстил ни разрешава да създадем връзката сред цвят и текстура, сред природата на открито и природата вкъщи. Още повече, че през 2017 година съвременни ще са естествените тъкани - лен, коноп, памук, вълна и коприна. Пердета, килими, дамаски, декоративни детайли – зеленото влиза във всевъзможни форми.


От завеси до възглавнички - полъхът на зелено ни обгръща

Разнообразието от решения и комбинации е толкоз огромно, че, съгласно LeNoBg - бутици за интериорен текстил, за всеки усет и характер има избор. От по-груби дамаски, при които втъкани конци дефинират самата шарка, през мека коприна в едноцветни десени или в нежни флорални претекстове.


Флоралните сантиментални претекстове в интериорния текстил


Декоративните детайли прибавят нюанси към главното въодушевление - възглавнички и завеси, орнаментирани с дантела и други сантиментални детайли за по-умерените и търсещи спокоен уют. Актуални са също смели съчетания, носещи повече деловитост и изчистеност за дейните натури, които желаят домът им да ги зарежда с спомагателна сила.


Огромно многообразие от цветни акценти

“Модерен жанр или винтидж, само че с лъх от природата – това е интериорният текстил за 2017 година ”

В цветово отношение свежото зелено се вписва чудесно в комбиниране със землисти и пастелни цветове – охра, какао, крем, даже сиво. " Зеленина " може и смело да контрастира с ярки цветове - циклама, лилаво, оранж, алено. В взаимозависимост от помещението и търсеното подстрекателство – съчетанията са смели, разнородни и носят цялата палитра от комбинации. Те показват нашите настройки и въодушевление - от успокоение и естетика до оптимистична смелост и ведра сила. От ни поучават да бъдем смели и да декорираме дома си по този начин, че той да отразява нашия вътрешен свят.


Модерно комбиниране на " Зеленина ", което експертите от LeNoBg предлагат

Ако ни е мъчно да се ориентираме сами в голямото многообразие или нямаме време, само че желаеме новите трендове да се съчетаят стилно с нашия персонален усет, постоянно можем да потърсим и професионален съвет. Специалистите ще ни съветват за най-хубавия избор и вероятни съчетания. Така ще реализираме единност на стила и оптимално приближаване до нашите визии, без да губим време и нерви в циркулиране, сравняване на образци и избиране на най-хубава цена. А в са уверени, че това е допустимо.

Заповядайте във

Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР