Цветът на очите е една от особеностите на хората. Не

...
Цветът на очите е една от особеностите на хората. Не
Коментари Харесай

Цветът на очите издава характера

Цветът на очите е една от особеностите на хората. Не на вятъра те се показват в персоналната карта на индивида като негов признак. Но като се изключи че е определящ за външността, цветът на очите издава и някои черти от характера ви – факт, който е научно потвърден.

Например проучване на университета в шведския град Йоребру е открило, че цветът на очите се въздейства  от същия ген като челния дял на мозъчната кора. А доктор Антъни Фалоун от университета на Единбург споделя следното: „ Окото е толкоз тясно обвързвано с мозъка в неврологичен аспект, че би могло да се твърди, че е единствената част на мозъка ни, която се вижда и извън “. Нека забележим какво приказва за вас и вашия темперамент цветът на очите ви.

Кафяви очи :

Хората с кафяви очи са родени водачи. Дори самите те да не го осъзнават, близките постоянно ги виждат по този метод. Освен това тъмнооките хора вдъхват по-голямо доверие и са по-страстни натури от останалите.

Колкото по-тъмни са очите на даден човек, толкоз повече меланин има в организма си. Това вещество на собствен ред се грижи за това мозъкът да работи по-бързо.

Сини очи :

Хората със сини очи нормално се считат за секси, само че за сметка на това за не изключително интелигентни. Те минават и за очебийно учтиви. Но това, което не се вижда от пръв взор, е че синеоките постоянно имат невероятна душевна мощ. Физическата им устойчивост също е по-голяма. Според някои изследвания дамите със сини очи понасят по-леко родилните болки от останалите. Освен това носят повече и на алкохол!

Сиви очи

Сивите очи са вариация на сините. Хората с тъмносиви очи мъчно се поддават на категоризиране. От една страна, те може да са вътрешно уравновесени, а от друга - да имат многостранна, двойствена натура. Хората със светлосиви очи пък наподобяват недостъпни, само че в случай че съумеете да докоснете сърцето им, ще се проявят като правилни, жертвоготовни другари.

Зелени очи :

Хората със зелени очи са по-скоро необичайност и може би по тази причина минават за неизмеримо загадъчни и секси. Освен това им се приписва огромна креативност. Научно видяно, зеленооките имат лидерските качества на кафявите очи и силата на сините. Може да се каже, че са блъснали джакпота!

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР