Цветанов си отива, моделът остава. Няма как Борисов да реши

...
Цветанов си отива, моделът остава. Няма как Борисов да реши
Коментари Харесай

Нинова: Цветанов си отива, моделът остава

„ Цветанов си отива, моделът остава. Няма по какъв начин Борисов да реши казуса с апартаментгейт, тъй като той е разследване, а не причина. Проблемът е в построения модел на ръководство през тези 10 години ”, съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на пресконференция в централата на партията.
 Нинова: Апартаментите не са леке, те са моделът ГЕРБ  Нинова: Има ръководство на хаоса във всички системи в страната
По думите ѝ това е модел, в който всички държавни управления и болшинства на Борисов одобряват лобистки закони в полза на избрани олигарси, които по-късно им се отблагодаряват.

Тя заяви, че Българска социалистическа партия са изготвили лист с доказателства за 26 лобистки закони, признати по време на държавното управление „ Борисов 2 ”. 

В следващите дни социалистите ще показват такава разработка и за кабинета „ Борисов 3 ”.

„ Ще видите за късото време на битие на това държавно управление какъв брой лобистки закони са признати, в чий интерес са и за какви пари. Затова споделям, че е модел ”, разяснява Нинова.

Тя изрази мнение, че втората характерност на този модел е политическият рекет върху бизнеса – " дали с цел да го откраднеш, или да ти заплати в жилища ".

„ Моделът е политическият рекет. Ето за какво даже Цветанов да си иде – ще пристигна различен Цветанов, само че моделът остава ”, безапелационна бе Нинова.

Лидерът на БСП коментира още, че " Борисов реже една глава, идва различен човек, а моделът продължава- самият Борисов е главата на този модел ".

„ Борисов сподели, че е основал партията си, с цел да бори корупцията, само че след 10 години корупцията пребори партията му. Единственият либерален метод този модел да бъде изменен е предварителни избори ”, заключи Нинова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР