Цветанка Ризова сияе с нов мъж до себе си. От

...
Цветанка Ризова сияе с нов мъж до себе си. От
Коментари Харесай

Най-после щастлива в любовта: Цветанка Ризова живее с прочут адвокат

Цветанка Ризова сияе с нов мъж до себе си. От близо година журналистката живее на фамилни начала с фамозния юрист Красимир Недев, който и представител на Висшият адвокатски съвет. Също като нея юристът е разведен, макар че има две деца.
Дъщерята Евгения-Самуила приключва преди 10 години политология в Берлин. „ Тя е необикновен човек и войник “, хвали я таткото. По-малкото дете - синът Явор, също като татко си е обожател на филантропичните науки. Цветанка също от години е в тима на разведените, откакто се раздели в съда с бащата на единствения си наследник Георги – предприемача Анатоли Георгиев, с който се радваха на дълготраен благополучен брак.

За първи път влюбените се появиха дружно на премиера на книга на някогашния министър на културата Петър Стоянович, която бе показана пред защита аудитория в двореца „ Врана “ преди година. От тогава са забелязвани дружно на редица други културти мероприятия.

Преди да се пусне в света на правото, новият мъж до Ризова има близо 20 години стаж в публицистични излъчвания, бил е водещ, основен редактор и основател на радио „ Омега “ в Сливен. Завършва обаче колеж по електротехника в родния си град поради татко си. „ Историята е следната: таман се беше появила една нова форма в образованието ни, така наречен ЕСПУ- „ единно приблизително политехническо учебно заведение ”. Истината е, че множеството ми другари щяха да си останат в школото, в което бяхме, като продължение на образованието след VІІІ клас. Споделям аз желанието си у дома да остана в ЕСПУ и стартирам да следя скритом родителските реакции. Майка, която нормално не стопира да приказва, замълча. А баща пък, мълчаливец по природа, изрече кармичното: „ Аха, боязън те е от изпитите ”. И толкова. „ Кой бе, мен ли ме е боязън? ” Помня, че оставаха 5-6 дни до изпитите. Денонощно зубкане. Е, одобриха ме “, изяснява Недев в едно от редките си изявленията.

Бил добър възпитаник, членувал в театралния кръжок, имал своя рокбанда, увличал се по литературата и е най-хубав другар с различен собствен прославен съгражданин Васил Василев-Зуека. От възпитаник написа в локалния вестник „ Сливенско дело “, приключва педагогика в Шумен. Прощъпулникът в репортерството прави в радио Шумен, само че през 1992 година става вестникар в учредения преди малко „ Сливен през днешния ден “. „ Но си ме влечеше ефира. На идната година се появи радио „ Канал Ком ”. През 1996 година създадохме към този момент наше, локално радио – „ Омега ”. Ако в „ Канал Ком ” трябваше да се вършат избрани взаимни отстъпки, подбудени от това, че беше част от някакво цяло, то в „ Омега ” взех решение да заложим на правилата да е локално, почтено и мощно “, изяснява неосъщественият преподавател.

Като водещ, Недев громи ежедневно безобразията в града, слушателите се усилват с всеки минал ден и и той даже взема решение да си направи партия. Въпреки че с идването на демокрацията е седесар, бързо се разочарова от сините и взема решение да учреди политическо придвижване „ Заедно за Сливен “ през 2003 година Това е първата след измененията и за цели 4 години е единствената локална партия в региона. На първото си явяване на изборите за кмет и общински съветници печели 3 мандата в 41 общински съвет. Красимир Недев става ръководител на непрекъснатата общинска комисия за децата, младежта и спорта при първото кметуване на Йордан Лечков. Пробва се и няколко пъти като кандидат-кмет на Сливен, само че постоянно губи. Принос в неуспеха имат приказките, че обръща повече внимание на колежките си в общинския съвет, в сравнение с развиването на града.

На Недев му се носи популярност на любовчия още от дребен. Сам той признава, че фантазията му като възпитаник била всички съученички да са луди по него. Партията му отива в историята през 2017 година, когато е заличена от прокуратурата заради липса на интензивност.

Сливен обаче към този момент е стеснен за някогашния водещ, който къса с публицистиката и се захваща с правото. „ В един миг си дадох сметка, че огромна част от публичните връзки, които като медия наблюдавахме и отразявахме, имат юридическа логичност и аргументация. Разбрах, че в случай че желая да съм пълностоен като публицист, началник на радио и държавник, нуждая се от познания в правото - като просвета и логичност “, изяснява изборът си да запише право на остарели години гаджето на Цветанка Ризова. Затова се мести в София и става юрист. Сега с изключение на за клиентите си, че грижи и за връзките с обществеността на Висшия адвокатски съвет, освен това изцяло гратис.

Оказа се, че юриста пеел като славей освен сцена, само че и балкански песни. Разкритието направи Васил Найденов, който несъзнателно издаде приятеля на водещата на „ Лице в лице “ и по този начин за първи път разгласи в народен ефир, че тя има нов другар, с който се усеща свободна и щастлива. Певецът приказва за Ризова в изявление за „ 120 минути “, където тя бе главен посетител на Светльо Иванов. Изпълнителят разкри, че и журналистката, и нейният другар пеят доста добре. Наскоро компанията се събрала и дала воля на гласа си в дома на водещата, която се показала и като отлична кулинарка. Цвети доста обича музиката и по тази причина постоянно върви на участията на Васко Кеца по пиано питейни заведения.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР