Цветанка Ризова остана без ски ваканция заради болежки в коленете,

...
Цветанка Ризова остана без ски ваканция заради болежки в коленете,
Коментари Харесай

Цветанка Ризова се контузи сериозно, лекарите й забраниха да носи токчета

Цветанка Ризова остана без ски почивка поради болежки в коленете, разбра HotArena.

От известно време насам журналистката имала проблеми с едната си капачка, а след серия прегледи лекарите изрично й забранили да кара ски или кънки на лед. 

Макар да би трябвало да е педантична към здравето си и да се стреми да заобикаля всевъзможни евентуални опасности за краката си, Ризова не спазвала до край рекомендациите на лекарите и не могла да се откаже от високите обувки. 15-см токчета са запазена марка за суетната журналистка, която не обува маратонки даже и през почивните си дни. 

Заради ниския си растеж през годините Цветанка е привикнала да устоя по 12 часа на ден, качена на убийствени токове. " Никога не сме я виждали с равни обувки ", споделят нейни сътрудници. Ризова нееднократно е претърпявала и произшествия поради токовете си. Последния път по този начин си изкълчила крайници, че по знамение не го счупила. 

Въпреки това водещата продължава да носи обичаните си чепици, даже когато атмосферните условия в столицата не разрешават. Нито ниските температури, нито поледиците и поройните дъждове били в положение да я принудят да слезе от кокилите, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР