Цветанка Ризова държи извън светлината на прожекторите двамата най-важни мъже

...
Цветанка Ризова държи извън светлината на прожекторите двамата най-важни мъже
Коментари Харесай

Цветанка Ризова вдига сватба

Цветанка Ризова държи отвън светлината на прожекторите двамата най-важни мъже в живота си – сина си Георги и новия си другар доктор Веселин Йолов.

„ Ретро “ сподели неповторима фотография на наследника на тв звездата, който към този момент е станал мъж за женене. Георги е плод на дългогодишната ѝ обич с предприемача Анатоли, с който журналистката приключи брака си тихомълком през предходната година. Момчето на Ризова приключило с цялостно отличие Американския лицей в София. В момента младежът, който бил гордостта на цялата фамилия, бил студент в реномирано школо в Англия, където с изключение на на университетски триумфи се радвал и на засилено женско внимание.

Виждали се рядко, тъй като Ризова не можела да си разреши да пътува до Острова поради работата, а той имал ваканции единствено три пъти в годината. Все още я измъчвала мисълта, че не се представяла съвършено в ролята на майка и чувствала, че има доста грехове към детето си. „ Работех и в събота, и в неделя, а ми се искаше да се кача на ски със сина ми. Работех до късно, а ми се искаше да го взема от детска градина или учебно заведение. Но не се окайвам. Създадохме си добър свят – на доверие и другарство. Общуваме интензивно, непрестанно обсъждаме всякакви неща, доста спорим “, откровеничи телевизионерката. За нея най-трудният миг бил заминаването му в чужбина, само че не плакала дълго, тъй като вярвала, че е за негово положително.

Макар Цветанка рядко да споделяла пред другари и сътрудници секрети от кухнята на фамилния си живот, обичала да демонстрира с горделивост фотоси на Георги на екипа си в малкия екран. В момента синът ѝ си нямал сериозна другарка, само че от ден на ден се приближавал към възрастта, в която ще изиска да мине под венчилото и да направи тв звездата баба. 53-годишната Ризова, чиято болна тематика е възрастта, към момента не била подготвена за тази значима крачка. Водещата на „ Лице в лице “ е известна с влечението си към естетичната хирургия и новаторските процедури за подмладяване, с които непрекъснато се пробва да забави хода на времето.

Отскоро пък е бясно влюбена в 11 години по-млад от нея лекар, с който постоянно са засичани да се забавляват до дребните часове на нощта в заведенията из София. Цветанка към момента не е признала публично, че това е индивидът до нея, само че го показа пред звездните си другари още преди месеци, когато той ѝ беше джентълмен на светско събитие.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР