Цветанка АндрееваЗА: Радев с МИГовете му, постсъветската БСП с петолъчката

...
Цветанка АндрееваЗА: Радев с МИГовете му, постсъветската БСП с петолъчката
Коментари Харесай

Снишените БГ политици ни водят в цивилизационния свят на Путин

Цветанка Андреева

ЗА: Радев с МИГовете му, постсъветската Българска социалистическа партия с петолъчката им Нинова, „ Възраждане “ с кремълския им „ шовинизъм “, Янев с подготвителния му хъб, Кирил Петков с неговото „ приказваме в един глас “, само че на процедура - без нас.

Руский военный корабль, иди нахуй!

Този израз стана знак на цялото пренебрежение към войната на Путин и готовността за безапелационна опозиция против нападателната безочливост на имперските му упоритости.

Всеки взаимен с борбата на Украйна против кървавата инвазия на Путин и всеки, който схваща, че опасността на Кремъл е към реда и мира на нашия демократичния свят, знае какво значат горните думи и за кой могат да се отнасят.

Днес е време за мощни лидерски позиции, само че българската политика стана територия за пълномощниците на Путин и тресавище за страхливите им институционални сътрудници.
Неутралитетът на снишените БГ политици ни води в цивилизационния свят на Путин. С такива очевидни и безмълвно комфортни водачи от ден на ден вървим към нападателния и в същото време все по-изолиран имперски модел на Русия.

Руският дипломат в България към този момент приказва изцяло необезпокоявана от името на обществото ни, като че ли сме поданици на съветска губерния. Митрофанова хибридно обрисува публичния облик на България, като лоялна към Кремъл, макар че социологическите допитвания демонстрираха единствено 16% утвърждение към Путин.

Президентството и държавното управление ясно се дефинираха в услуга на кремълската линия като отхвърлиха помощ за Украйна. Остава вярата за българска опозиция в Народното събрание и образуване на ясно изразена социална воля в поддръжка на Украйна.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР