Цветанка АндрееваР. Радев обвини евроатлантиците, че се криели зад войната

...
Цветанка АндрееваР. Радев обвини евроатлантиците, че се криели зад войната
Коментари Харесай

Политическата жега влияе зле на българските путинисти

Цветанка Андреева

Р. Радев упрекна евроатлантиците, че се криели зад войната в Украйна. Няма по-слаба теза от тази. Нападението на Русия изостри проблемите и от хибридния комфорт на президентската република на Радев се стигна до изхвърлянето му от властта. Не можа да се скрие зад съветския мир.

Войната ражда само проблеми и изисква мощна увереност в дейностите. Един някогашен военачалник сигурно знае това, та даже и в никакъв случай да не е взел участие в бойни дейности. Тя не е положителен развой зад който да се скрият проблемите. Напротив, тя ги умножава и изостря.

Паралелно, А. Райчев / с чиято помощ преди години Радев беше пуснат в политическа употреба/ пък издаде социологически указ по тв, че 60 % от българите мислили във връзка с войната в Украйна като Радев. Манипулативна и безобразна теза и то от социолог. Първо, рейтингът на самия Радев е надалеч от този % и второ, в поредност от парламентарни избори, единствената непроменяща се големина беше – болшинството на евроатлантическите партии в националните събрания.И най-после трети, неизвестен само че евентуално от същия лагер радикал заплашил с ликвидиране министър Тагарев. Сигурно тъй като не се е скрил добре зад войната!

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР