Цветанка АндрееваГолемият проблем не е в битката на Копейкин и

...
Цветанка АндрееваГолемият проблем не е в битката на Копейкин и
Коментари Харесай

Мнозинството срещу Кремъл не е представено от властта, БГ путинистите могат да победят заради болното от руски метастази дясно

Цветанка Андреева

Големият проблем не е в борбата на Копейкин и Янев, че ще се бият дружно с Нинова за гласовете на тези 16%, които поддържат войната на Путин. Сами по себе си те не са нито в качествено, нито в количествено предимство. Ще се самоизяждат на едно малко, общо поле, в което към този момент ще би трябвало да се вмести и Радев с всичките си искания и упоритости. Същинският проблем е непредставянето във властта на големия % от обществото, което осъжда войната против Украйна и изрично печели публичен превес с евро-атлантическата си ориентировка.

Ако тези с дребните проценти към този момент намерено декларират, че ще изкарат България от НАТО и Европейски Съюз, то казусът е, че хибридната война се е пренесла измежду демократите. Там в този момент работят облици на " конюнктурни евроатлантици " и " демократи с стеснен предел ". Победата на бг путинисти е допустима, не тъй като са мощни и авторитетни, а тъй като дясното е болно и с метастазите си обслужва Кремъл сполучливо.

Два образеца от през вчерашния ден:
1/ при заявено смазващо евроатлантическо парламентарно болшинство, Българска социалистическа партия наложи своята проруска воля.
2/ в случай, че софиянци излизаме с хиляди в поддръжка за Украйна, през вчерашния ден /пък и днес/ копейките владеят площада.
Първото и второто са взаимно свързани. Ако водачите не могат да изкарат хората, то е тъй като сами убиват публичното доверие.
Най-простият съвет е да припознаят първо общия си зложелател.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР