Цветана Пиронкова ще се изправи срещу 17-годишната изгряваща звезда на

...
Цветана Пиронкова ще се изправи срещу 17-годишната изгряваща звезда на
Коментари Харесай

Пиронкова срещу 17-годишната изгряваща звезда на американския тенис

Цветана Пиронкова ще се изправи против 17-годишната изгряваща звезда на американския тенис Коко Гоф още в първия кръг на шампионата в Чарлстън.

Това дефинира жребият. Българката получи право да се включи непосредствено в главната скица, откакто част от тенисистките, които са по-напред от нея в ранглистата, отхвърлиха присъединяване. За първи път Пиронкова ще се изправи против Гоф. Американката е 36-та в света сега и 14-та в схемата на конкуренцията. Гоф впечатли света през 2019 година, когато игра в четвърти кръг на " Уимбълдън ".

Година по-късно тя доближи до този стадий и на Откритото състезание на Съединени американски щати. През сегашния сезон тя има полуфинал в Аделаида и четвъртфинал в Дубай, като последният? дуел бе в първи кръг в Маями, където отстъпи на Анастасия Севастова.

Пиронкова, която се завърна на корта през 2020 година след близо 3 години пауза поради майчинство, също игра в Маями и отпадна във втория кръг. При триумф против Гоф, българката ще играе против победителката от мача сред Нао Хибино и Людмила Самсонова.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР