Цветана Пиронкова и Юлиан Вергов са първите звезди, които ще

...
Цветана Пиронкова и Юлиан Вергов са първите звезди, които ще
Коментари Харесай

Пловдивчанката Цветана Пиронкова стана посланик на София оупън

Цветана Пиронкова и Юлиан Вергов са първите звезди, които ще бъда част от специфичния тим посланици на SOFIA OPEN 2023. Стана традиция конкуренцията от категория ATP 250 да има своите известни лица, които ще бъдат част събитието в столицата сред 4 и 11 ноември 2023 година.
Прочетете още
Бившата ни първа ракета при дамите Цветана Пиронкова за пета година е дипломат на SOFIA OPEN. Покрай грижите за двете си деца, тя ще следи от близко борбите на международните звезди. „ За България в действителност е привилегия да бъде и то за осма поредна година хазаин на влиятелния тенис шампионат SOFIA OPEN. Това, че страната ни получи правото да провежда шампионата поради невъзможността на Тел Авив бе прелестна вест за българските тенис фенове. Седмицата с мачове в София е доста скъпа за публиката, само че и за родните тенис гении да усетят атмосферата и да се изправят против тенисисти от международния хайлайф сега “, показа Цвети, а почитателите напълно скоро ще чуят и нейното обръщение.

Големият обожател на тениса Юлиан Вергов също последните години е непроменяемо част от всичко преди и по време на SOFIA OPEN. Акторът обаче в този момент е изправен през тестване – да стигне на време за мачовете тъй като сега е на турне в Канада и Съединени американски щати. Заедно с Иван Радоев и Моню Монев към този момент минаха през Ванкувър, Монреал, Торонто, Вашингтон, Лас Вегас и Бостън с представлението си „ Кафе с рекламация “. Той обаче даде обещание да се върне в родината за най-интересните срещи на корта, като го направи от летището в Бостън на път към Филаделфия посредством видео, което първо бе излъчено при приятелите и сътрудници от предаването „ На кафе “. Преди да заеме мястото си „ Арена София “, Вергов има още да играе в Сан Франсиско, Ню Йорк, Сиатъл, Лос Анжелис и Тампа.

Кои други известни български спортисти, артисти, артисти, водещи, известни лица ще бъдат в звездния отбор посланици на SOFIA OPEN 2023, ще разберем напълно скоро!

Припомняме, че в първите три дни (4,5,6 ноември) мачовете ще бъдат зала „ София “, а от 7 до 11 ноември срещите ще бъдат в „ Арена Армеец “. Билетите към този момент са в продажба в мрежата на eventim.bg в цялата страна, както и в партньорската мрежа в цяла България:

– на касата на „ Арена София “
– в билетния център на НДК
– на касата с удължено работно време в The Mall в София,
– в бензиностанции OMV
– Всички книжарници Orange
– Технополис
– Usit Colours
– Български пощи
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР