Цветана Манева получава Аскеер за цялостен принос към театралното изкуство,

...
Цветана Манева получава Аскеер за цялостен принос към театралното изкуство,
Коментари Харесай

Цветана Манева с Аскеер за цялостен принос

Цветана Манева получава " Аскеер " за повсеместен принос към театралното изкуство, оповестиха във вторник от фондация " Аскеер ". Призът на огромната актриса ще бъде връчен на гала в спектакъл " Българска войска ", която ще се състои на 24 май.

Останалите номинации ще бъдат оповестени на 9 май.

" Има една мисъл, която ми минава през главата - дали всичко това се е случило с мен. Аз съм човек, който не обича да се връща обратно, само че всички по-големи събития в живота ми са съдействали за това, искам-неискам, да се върнем обратно. Имала съм доста благополучен, живот чисто креативен и работно ", сподели Цветана Манева, представена от Българска телеграфна агенция.

" В края на краищата, аз съм човек на две системи, което е доста добре, че се е случило. Мисля, че мога да устоя и трета система, в случай че физическото положение изобщо на човешкия жанр можеше да поеме сходно тестване, каквото е нашето минало, нашата народна власт и, в случай че искрено се замислите, какво би могло да бъде нашето бъдеще, в случай че по този начин я караме ", добави тя.

" Не са ми давали премия за изгряваща звезда, само че приемете това, че в този момент ми дават за залязваща звезда ", разяснява още актрисата с типичното си възприятие за комизъм.

" Тридесет и първият брой на премиите " Ааскер " ще бъде отдаден на един от най-великите български възрожденци - Паисий Хилендарски, който е канонизиран за светец от Българската православна черква. Той е приет за ренесансова персона на Европа, и това ще бъде честване в европейски и международен мащаб. Аз съм благополучен, че режисьорът на тазгодишната гала Борис Радев се вля с изключителната си сила ", описа ръководителят на фондацията Георги Къркеланов.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР