Цветан Цветанов в Доспат, сн: gerb.bg ″Колкото и да им

...
Цветан Цветанов в Доспат, сн: gerb.bg ″Колкото и да им
Коментари Харесай

Цветанов: БСП иска да влезе във властта през президентския вход


Цветан Цветанов в Доспат, сн: gerb.bg

″Колкото и да им се желае на нашите съперници, предварителни парламентарни избори не се обрисуват. Българска социалистическа партия нямат нужното публично утвърждение да завоюват избори, само че желаят да влязат във властта посредством служебния кабинет, който президентът Румен Радев ще назначи″. Това сподели във вторник в Доспат заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

По думите му по този начин социалистите се опитвали да влязат по този начин във властта ″през президентския вход″.

Само преди ден шефът на ГЕРБ в Народното събрание изясни, че ″най-хубаво е да си президент, тъй като нищо не зависи от теб, а намираш единствено кусури″.

Днес Цветан Цветанов уточни, че година след предварителните парламентарни избори от Българска социалистическа партия вършат всичко допустимо за политически разтърсвания и неустойчивост.

″Ние приказваме за разцвет, за бъдеще, за кохезионна политика. Тях обаче това не ги интересува “, означи Цветанов. Според него темповете на прогрес на страната са положителни, само че е значимо да се подсигурява политическата й непоклатимост.

″Много са съперниците, които ще желаят да я разбият, тъй като тях това не ги устройва “, изясни зам.-председателят на ГЕРБ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР