Цветан Цветанов си тръгва от парламента с маратонки за дълъг

...
Цветан Цветанов си тръгва от парламента с маратонки за дълъг
Коментари Харесай

Цветанов си тръгва с подарък от колегите

Цветан Цветанов си потегля от Народното събрание с маратонки за дълъг политически маратон - подарък от сътрудниците от ГЕРБ. Той се похвали с подаръка пред медиите. От групата изненадаха с букет цветя номинираната за нов ръководител на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова.

Колегите през днешния ден ми направиха приятна изненада, тъй като аз желаех да създадем изненада за госпожа Дариткова с този прелестен букет, сподели пред публицисти досегашният ръководител на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията. Колегите ми подариха едни маратонки и споделиха, че сега със свободата, която към този момент имам, е доста по-добре да продължа да тичам в този дълъг политически маратон , добави той.

Цветан Цветанов сподели, че е подготвен да оказва помощ на Дариткова. Връзката остава толкоз мощна, колкото е била и до момента, съобщи той и означи, че в този момент ще може да обикаля повече из страната. Единственото, което ще имам повече като опция, е във времето, когато има пленарни съвещания, да бъда в някоя община, където ще върша следващата среща със структурите на ГЕРБ и ще можем да се подготвим оптимално организационно добре за идните избори, разяснява Цветанов.

" В политиката няма его, в политиката би трябвало да бъдеш задоволително виновен, да бъдеш човек, който може да направи взаимни отстъпки със себе си, тъй като, в случай че си откровен и в случай че работиш от сърце за идеята ГЕРБ, това са стъпки, които би трябвало да бъдат направени ", добави Цветанов.
 БГНЕС-->

Попитан дали чака земетресения в Народното събрание , Цветан Цветанов разяснява, че е разговарял с съвсем всички парламентарни групи и към този момент има построен механизъм, по който в разговор се търси нужният политически консенсус и резистентност в законодателството. " Категорично моят главен приоритет ще бъде да диря разговора, да реализирам оптимално вероятния консенсус в полза на българските жители ", съобщи от своя страна Даниела Дариткова .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР