Яна Топалова е новият изпълнителен директор на Агенцията по обществени

...
Яна Топалова е новият изпълнителен директор на Агенцията по обществени
Коментари Харесай

Яна Топалова е назначена за изпълнителен директор на Агенцията по обществени поръчки

Яна Топалова е новият изпълнителен шеф на Агенцията по публични поръчки . Тя поема поста от Георги Николов , който е освободен от длъжността.

Яна Топалова има дълготраен професионален опит на управителни длъжности в държавната администрация . Била е заместник-министър на стопанската система и заместник-изпълнителен шеф на Агенцията за поощряване на дребните и междинните предприятия, шеф на дирекция „ Европейски стратегии, планове и интернационално съдействие “ в Министерството на младежта и спорта, шеф на отдел „ Международна активност “ в Изпълнителна организация „ Автомобилна администрация “. До назначението си за изпълнителен шеф на АОП, Яна Топалова е заместник-председател и член на Управителния съвет на Европейски център за транспортни политики.

Притежава образователно-квалификационна степен „ магистър “ по компетентност „ Бизнес администрация “ в Международното висше бизнес учебно заведение, гр. Ботевград, както и образователно-квалификационна степен „ бакалавър “ по компетентност „ Икономика на превоза “ в Университета за национално и международно стопанство, гр. София.

Владее британски и френски език.

Цената на водата към този момент ще се дефинира по нов метод. Ще плащаме ли повече?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР