Цветан Цветанов отправи изключително силни думи към БСП след вчерашния

...
Цветан Цветанов отправи изключително силни думи към БСП след вчерашния
Коментари Харесай

Цветанов за БСП: Искахме силна опозиция, а получихме дивашка такава! Пускат само фалшиви новини и интриги…

Цветан Цветанов насочи извънредно мощни думи към Българска социалистическа партия след вчерашния конгрес на социалистите. Той ги прикани да си вземат решение първо вътрешните проблеми и чак тогава да атакуват останалите.  Искането на избор на съмнение не може да стане с магическа пръчка, съобщи Цветан Цветано на брифинг след изключителното съвещание на управлението на ГЕРБ.

„ Всички ние знаем в исторически проект кой по какъв начин е стоял и кой по какъв начин се е борил с корупцията “, добави Цветанов. „ Това не е политическа опция “, разяснява той. По думите му контрабандата се е ширила в средите на Българска социалистическа партия, когато те са управлявали. „ Смятам, че Българска социалистическа партия би трябвало да взема решение първо вътрешните си проблеми, само че не би трябвало, това да им бъде различното говорене за бъдещо ръководство. Когато не можеш да овладееш своята партия, когато нямаш поддръжката от своята партия, когато съответните съидейници стартират да напущат тази партия поради водача, не считам, че би трябвало да хвърляш обвинявания за съвременно иго към партия, която е спечелила изборите “, сподели Цветанов.

Българска социалистическа партия би трябвало да си вземат решение вътрешните проблеми, когато не можеш да управляваш своята партия, не считаме, че тряба да вървят обвинявания за съвременно иго към партия, която за последните 10 години е получила похвали за демократично ръководство. За Българска социалистическа партия очевидно алтернативата на ръководство е да пускат подправени вести, да вършат интриги. Защото през днешния ден Западните Балкани и политиката на ГЕРБ и министър ръководителя способстват за престижа на България.  Нека всеки един, когато приказва за цели на председателството, да знае, че тези цели към този момент са одобрени.“

„Ние желаеме да имаме мощна съпротива, само че тя стана дивашка опозиция“, сподели още Цветан Цветанов. „ГЕРБ ще печели изборите, тъй като ние сме партията, която е на – близо до хората и прави най-вече за тях“, безапелационен бе той.  Реакцията на Цветан Цветанов бе провокирана след вчерашните изявления на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова за избор на съмнение към настоящето държавно управление. В тази връзка премиерът Бойко Борисов привиква през днешния ден разширено съвещание на Изпълнителната комисия на партията. Депутатът от ГЕРБ Тома Биков пък подсети лъжите, изречени от Българска социалистическа партия и Корнелия Нинова. Някои от тях са свързани точно с председателството ни, с оградата по границата ни с Турция, с това, че ще ни стопират европрограми, че ще има режим на тока и други. Биков изрази вяра по време на европредседателството да спре тази акция на Българска социалистическа партия. Министърът на финансите Владислав Горанов разяснява пък упреците от страна на левите във връзка с финансовата политика на държавното управление и проектобюджетът за 2018 година, съобщи Блиц.

„Засега това, което оферират от Българска социалистическа партия не е безапелационно, че може да донесе повече на България“, съобщи още той.

Очаквайте детайлности!
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР