Цветан Цветанов, който се зъби под път и над път

...
Цветан Цветанов, който се зъби под път и над път
Коментари Харесай

Искаме да знаем каква е заплатата на Цветан Цветанов сега!

Цветан Цветанов, който се зъби под път и над път по какъв начин ще съди всеки, който му е противен и неуместен, и който напоително ни изяснява по какъв начин бил платил доста повече пари от тези, които пишели за жилището му, и това щяло се види от банковите сметки, и който е изцяло сигурен по какъв начин за следващ път ще бъде „ изпран “, тъй като щяло да се види какъв брой е почтен и тогава „ кой иска ми се извини “, към този момент не е народен представител, нито ръководител на комисия в Народното събрание.
Цветанов е заместител ръководител на ГЕРБ. Единствено.
В този ред на мисли – желая да знам какъв брой е заплатата на Цветанов, какъв брой заявява като това, което има като заплата от ГЕРБ.
Искам да знам по какъв начин по този начин с такава заплата поддържа супер първокласното си жилище, по какъв начин го е обзавел, по какъв начин устоя трите си деца, по какъв начин си куува марковите дрешки, по какъв начин заплаща на жена си молитвените закуски в Съединени американски щати.
И не на последно място – с какви пари ще заведе купищата каузи, за които се кани, против всеки, който пишел за абсурда с жилището му.

Благодаря, за вниманието!

Afera.bg
Колаж: Филип Коновски
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР