Цветан Соколов бе реалист след загубата на България от Бразилия

...
Цветан Соколов бе реалист след загубата на България от Бразилия
Коментари Харесай

Цветан Соколов: Класирането за Олимпиадата ни се изплъзна като хлъзгава риба

Цветан Соколов бе реалист след загубата на България от Бразилия в олимпийската подготовка. Соколов призна, че сме изпуснали шанса си да се класираме, само че има вяра, че можем в бъдеще време да се класираме за Токио 2020.
„ Случи се това, че не успяхме да се възползваме от една ситауция в третия гейм, която трябваше да зтаворим мача. Какво да ви кажа? Не успяхме да победим Олимпийския първенец. Бразилия победи и се класира на Олимпиада, а ние можем единствено да приказваме можеше ли, не можеше, ли, само че всичко се вижда на игрището, а ние не успяхме да се възползваме от техните грешки”, разяснява Соколов.
 България - Бразилия 2:3 @@@

„ Шансове постоянно има, както и през днешния ден имахме. Олимпийската-европейска подготовка е едно мини-европейско от най-силните селекции. Сега отиваме да играем „ съветска рулетка”, тъй като ще изиграем седем мача за осем дни, само че се надявам да сме здрави и да се подготвим по най-хубавия метод. Бяхме покрай класиране, само че ни се изплъзна. Всички съжаляваме, само че дано гледаме напред. Сега имахме късмет да създадем нещо огромно, което доста хора не имаха вяра, само че в този момент би трябвало да гледаме напред, тъй като има още мачове и време”, продължи той.
 България - Бразилия 2:3 @@@

„ Леао е един от най-хубавите нападатели в света – няма какво да се лъжем. Той може да взема решение сложните моменти и това направи и през днешния ден. Бразилия е Бразилия и има класни нападатели”, приключи Цветан Соколов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР