ЦСКА започна с равенство и победа календарната година и няма

...
ЦСКА започна с равенство и победа календарната година и няма
Коментари Харесай

Март задължително трябва да бъде червен

ЦСКА стартира с тъждество и победа календарната година и няма по какъв начин възприятията в " алената " общественост да не са смесени. След " хикса " с Локомотив (София, 1:1) последва поврат против Славия (3:2).

Така 31-кратните първенци още веднъж изостанаха от Лудогорец, който се обрисува да бъде съвсем непогрешим у нас в следващ сезон.

Разликата към този момент е 4 точки и с цел да не изостане още ЦСКА, ще би трябвало да взима своите мачове.

Бърза информация в програмата на " армейците ":

25.02 домакинство на Ботев (Враца)

01.03 домакинство на Локомотив (Пловдив) за Купата на България

06.03 посещение на Левски

12.03 домакинство на Царско село

20.03 посещение на Ботев (Пловдив)

02.04 домакинство на Берое

09.04 посещение на Локомотив (Пловдив)
 Снимка 564311
Източник:

Ако приемем, че ЦСКА ще успее да победи врачани, поради историческата серия против този противник на " Армията " и моментната форма - то следват доста значими и сложни конфликти през март.

Това е месецът, който ще е от голямо значение за сезона на " армейците ".

Още в първия му ден те ще се изправят против пловдивския Локомотив в отбрана на трофея за Купата на България. Мачът е доста значим, тъй като клубът гони всички титли и не може да си разреши разпределяне в тази конкуренция.

След това следва Вечното дерби с Левски - конфликтът, който със значение освен за класирането, само че и постоянно влиза във фенския фолклор за години напред. Мач №1 на България ражда митове и зачертава имена през годините, по тази причина мотивацията постоянно е огромна.
 Стойчо махна футболист на ЦСКА от първия тим
Стойчо махна футболист на ЦСКА от първия тим

Ето кой е той

В средата на месеца е привидно по-лесен конфликт с Царско село, само че по-късно идва ново тежко посещение - на мощния Ботев в Коматево.

Програмата на Лудогорец е съвсем идентична. Много е значимо с каква разлика ще влязат двата тима в идната фаза от шампионата, където ще им следва още един конфликт.

Ако тя се задържи в настоящия си тип, интригата ще е до самия край. Стигне ли се до отваряне на по-сериозен пасив обаче, " алените " към този момент няма да държат ориста в личните си ръце и ще би трябвало да победят разградчани в директния конфликт, и да се надяват на друга тяхна неверна стъпка.

Затова ЦСКА ще се надява на победна серия в идващите кръгове, въпреки и те да опълчват тима на доста съществени противници.
 Гарсес стартира като титуляр за ЦСКА още в идващия кръг?
Гарсес стартира като титуляр за ЦСКА още в идващия кръг?

Георги Йомов ще остане измежду стартовите 11
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР