ЦСКА започна с победа волейболното първенство при жените. Червените надиграха

...
ЦСКА започна с победа волейболното първенство при жените. Червените надиграха
Коментари Харесай

Юлия Иванова: Средната възраст на отбора ни е 19-20 години

ЦСКА стартира с победа волейболното състезание при дамите. " Червените " надиграха Раковски (Димитровград) в София. Юлия Иванова разяснява пред BGvolleyball.com първия мач за сезона.

" Като за първи мач и като резултат съм удовлетворена. Във втория гейм се получи доста огромна разлика и това ни изигра неприятна смешка, тъй като загубихме централизация в третия. Има доста какво да работим, върху доста неща, тъй като тимът на Раковски е теоретичен неприятните топки да не ги бърка и да ги пуска. Ние това го знаем, само че над 7 или 8 топки в третия гейм паднаха елементарно ", сподели треньорката на ЦСКА.

" Отборът не Димитровград не е за подценяване. Има девойки, които са в националния тим, има девойки, които са с доста качества. Имаше напрежение, тъй като едно е да играеш контроли, друго е да покажеш най-хубавото на терена ", добави Иванова.

" Отборът ни е млад, има вероятност. Имаме едно момиче, което е на 15 години – Александра Съйкова. Най-голямата, която е на игрището, е на 21 години. Имаме едно момиче, Криси Бончева, която е най-голяма - на 24 години. Не съм считала междинната възраст на тима, само че е към 19-20 ", сподели Юлия Иванова.

" Има няколко тима в България – Марица, Берое, които играят със състезателки, които са минали девическа възраст и към този момент са дами. В Славия също ще разчитат на опита. Надявам се против тимовете, които са с нашите благоприятни условия и играят със лични фрагменти, да можем да се противопоставим и да покажем положително лице. Искам да сме с по-добро класиране от предходната година. Тогава бяхме трети. Всичко, което е по-напред, ме урежда “, приключи с усмивка Иванова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР