ЦСКА замина за Украйна с мисъл за победа и с

...
ЦСКА замина за Украйна с мисъл за победа и с
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Настроението е боево. Отиваме да спечелим точки

ЦСКА отпътува за Украйна с мисъл за победа и с задачата да завоюва допустимо най-вече точки от мача против " Зоря " Луганск от четвъртия кръг на Лигата на конференциите.

Срещата може да гледате директно по bTV Action от 19:00 ч. на 4 ноември.

" Настроението е боево, по този начин би трябвало да бъде. Отиваме да спечелим точки, по този начин ще бъде и в останалите мачове. Нашата цел е най-много точки. Добро е положението на Йомов, няма нищо притеснително. Готов е да изиграе мача ", съобщи на тръгване треньорът на " алените " Стойчо Младенов.

Снимка: Lap.bg

Целта пред отбора е да покажат играта от първите 45 минути против " Зоря " вкъщи. Преди 2 седмици " алените " изгубиха с 0:1 вкъщи.

" Очаквам да изиграем 90 минути, както изиграхме първите 45 тука. Това е моето предпочитание. Четири дни са си четири дни. Направихме всичко допустимо да възстановим футболистите и съм сигурен, че го направихме ", съобщи експертът.

В последния кръг на Първа лига ЦСКА загуби от " Локомотив " Пловдив с 1:3.

Снимка: Lap.bg

" Разбира се, че загубата против " Локомотив " Пловдив е извънредно неприятна. Трудна я преживяхме. Най-малко съм я очаквал. За страдание се получи и то на „ Българска войска “, където имаме висока успеваемост. Случи се ", сподели Младенов.

Гледайте " Зоря " Луганск - ЦСКА директно по bTV Action от 19:00 ч. на 4 ноември!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР