ЦСКА загуби първия полуфинал от турнира за Купата на България

...
ЦСКА загуби първия полуфинал от турнира за Купата на България
Коментари Харесай

За ЦСКА, Стамен и гаврата на перфектния дует Драганов-Чинков

ЦСКА загуби първия полуфинал от шампионата за Купата на България - 0:1 от Ботев (Пловдив) на стадион " Васил Левски ". Трябваше да победи, само че не му разрешиха. Да, да, знам какво да чакам - намеци по какъв начин все съдиите са отговорни. " Армейците " не играха чудесно, само че за какво да мълчим и за гаврата от страна на съвършения дует свирчовци Драганов-Чинков? За ЦСКА не бяха отсъдени две дузпи. Особено тази против Джонатан Линдсет беше 100-процентова. Съборен в наказателното поле, а даже не го гледаха на ВАР. И да го бяха гледали, какво от това? Любо Пенев неведнъж сложи под подозрение правотата на отсъжданията в " катафалката ". Кой по какъв начин чертае линиите там, не е ясно. Като при гола на Ботев. Уж нямало засада, два косъма от главата на Юрген Матей я покриват... Беше ясно какво ще се случи, когато на подобен значим мач за ЦСКА изпращат любимците на цялостен Разград и околията - Драгомир Драганов и Волен Чинков. Същите, които като че ли са с абонамент за мачовете на Лудогорец и знаем какви ги правят тогава. Не съм сюрпризиран и какви ги свършиха против " армейците " през вчерашния ден. Нали се досещате и за какво Ивелин Попов надигна писък до небесата след изгубения от ЦСКА с 0:4 мач за състезание? Така се прави - ревеш и обиждаш, а след това съдиите имат едно мислено. Помогна се на Ботев тъкмо, когато би трябвало. На този Ботев, който към този момент има 11 следващи загуби от Лудогорец в Пловдив. Играят ли с по този начин наречените " орли ", няма по какъв начин да забележим батални подиуми като тези на " Васил Левски ", когато се стигна до меле на терена и два червени картона. Там всичко е добродушно. Поздравления, г-да Драганов и Чинков, още веднъж си свършихте работата съвършено! А в този момент доста " червени " публицисти отново ще си замълчат. Нито дума за съдийството. Жалко, при " сините " не е по този начин. Там се надига писък, там се приказва по какъв начин Левски играе съвършено, даже при загубите си. 
 Снимка 661573
Източник:

Няколко думи за Стамен Белчев. Ясно беше, че няма по какъв начин да се трансформира в " аления " Хари Потър или Гандалф, да промени играта на тима за два дни с магическа пръчка. Но, в полза на истината, ЦСКА не игра толкоз зле, колкото в предните си два мача. Създаде положения. С неповторим пропуск се регистрира Джонатан Линдсет. Белчев остана спокоен след загубата от Ботев и вярно съобщи, че дуелът за финала остава отворен. Оптимист съм, че ЦСКА може да победи в Пловдив и да в профил Ботев. Но, свирят ли отново по този начин съдиите, просто забравете! Няма да са тези двамцата, може би ще е Кабаков или Никола Попов... Те са другите, абонирани за дуели на Лудогорец. Всъщност, които да са, все тази. Има ли поръчка, ще бъде изпълнена. Стамен има потребност от време, само че би трябвало да прави и коренни промени. Аз персонално не бих пуснал Тобиас Хайнц титуляр, откакто към този момент доста време е в дупка и не излиза от нея. Не му изпитвам завист на Белчев. Знаеше какво го чака. Още по-сложно стана и с тази травма на Фернандо Каранга в навечерието на срещата с Ботев. Когато го няма голмайстор и водач като бразилеца, става доста комплицирано. Още повече, когато си заставен да сложиш като централен нападател Линдсет. Едно е несъмнено - треньорът на ЦСКА няма да се съобщи. Не и този треньор... 
 Снимка 661574
Източник:

Отлично усещане ми направи младия Илиан Антонов. Момчето се включи съвършено и направи няколко мощни пробива по дясното крило. Силно се надявам отсега нататък да го виждаме от ден на ден и повече време на терена, тъй като има качества, хъс и дух за ЦСКА. Бъдещето е пред него. Заслужава похвали и да продължи да се труди. Убеден съм, че тъкмо при Белчев ще получи своя огромен късмет за място даже измежду титулярите. 
 Снимка 656581
Източник:

Накрая желая да напиша няколко фрази и за Гриша Ганчев. Не стопират спекулациите, че щял да се отдръпва от ЦСКА, дружно със сина си Данаил. Гледам какво се случва в обществените мрежи след загубата от Ботев. Някои почитатели към този момент изпадат в положение на извънредно настървение и доста пяна по устата. След всичко, което направи за клуба, чудя му са на Ганчев по какъв начин още търпи. Как към този момент не си е тръгнал и да си гледа битката, където го боготворят. Да си гледа здравето и нервите. Сега най-малко не е самичък като притежател. Има на кого да остави ЦСКА, очевидно... Не че отново ще има угодия на въпросните озлобени хора. Ще си тръгне и ще се почне " но той унищожи стадиона и си би шута ", ще остане и няма да спрат с апела за някаква " демикренизация ". Няма угодия на българина, като цяло. Още повече на футболния почитател. Наистина, на негово място надали щях да устоя, към този момент да съм дал акциите и да се оправят. Колкото и да го плюят избрани човеци, при никой различен притежател ЦСКА нямаше да получи позволение за реорганизация на стадиона си. Да не изброявам отново какво направи за клуба през годините, че отново ще ме почнат по какъв начин ми диктува. Когато всичко е добре, когато се реализират триумфи в Европа, когато се печелят купи или се бие Левски по табиет, " отговорни " са всички без Гриша Ганчев. Когато не е добре, когато ЦСКА не играе по този начин, както би трябвало и не печели, виновникът постоянно е единствено един - същият! Ами, да си върви... Не го заслужават! 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР