ЦСКА тренира за първи път, след като в неделя победи

...
ЦСКА тренира за първи път, след като в неделя победи
Коментари Харесай

ЦСКА с първа тренировка след успеха в дербито с Левски

ЦСКА тренира за първи път, откакто в неделя победи Левски с 1:0.

В тима се следи прелестно въодушевление и всички футболисти се включиха в заниманието в залата в комплекс "Царско село " с голямо предпочитание.

Голмайсторът в дербито Фернандо Каранга не пропусна да изрази за следващ път своята обич към почитателите на ЦСКА, които стоят компактно зад него.

Девет играчи не участваха на тренировката, тъй като са на лагер с националните тимове. Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски, Станислав Манолев и Кирил Десподов са с представителния отбор на страната ни, Александър Георгиев и Стойчо Атанасов са част от състава на младежкия народен тим за идната евроквалификация против Словения, а Никола Борисов и Радослав Живков са в Испания, където сега България U19 се бори за място на ЕВРО 2018. Витаутас Черниаускас има задължения с националния тим на Литва.

Освен юношите Валентин Антов и Божидар Чуканов от набор 2000, които се приготвят с мъжкия тим, през днешния ден към отбора се причислиха и Даниел Йорданов и Иван Митрев от набор 1999, както и Асен Дончев (2001г.).

Всички играчи са здрави и разполагаем на старши треньора Стамен Белчев за контролата против Струмска популярност (Радомир) в събота (24 март).

Двубоят ще се играе въз основата в Панчарево от 11:00 часа и ще бъде излъчен онлайн по ЦСКА ТВ и в формалната страница на ЦСКА във фейсбук.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР