ЦСКА среща втородивизионния Спортист Своге в контрола на клубната си

...
ЦСКА среща втородивизионния Спортист Своге в контрола на клубната си
Коментари Харесай

ЦСКА ще обиграва състава срещу Спортист Своге

ЦСКА среща втородивизионния Спортист Своге в контрола на клубната си база в Панчарево. „ Червените “ и „ шоколадите “ ще започват инспекцията между тях в 16:30 часа, а тук на Gong.bg ще може да я наблюдавате минута по минута.

През последните седмици отборът от Борисовата градина изобщо не се показва безапелационно. Отборът е в серия от три мача без победа в efbet Лига, като направи нулеви равенства против Левски и Царско село, а след това загуби с 0:2 визитата си на Ботев Пд на Коматево. Последният триумф за 31-кратните първенци, в който и да е шампионат пристигна за Купата на България, където на четвъртфиналите бе надвит Локомотив Пловдив с 2:0 на стадион „ Българска войска “.

Днешната контрола със свогенския отбор ще послужи на новите в отбора на Стойчо Младенов да се напаснат по-добре с останалите си съотборници. Припомняме, че през тази зима с ЦСКА парафираха Маурисио Гарсес и Браян Морено. Първият към този момент записа няколко срещи, като даже означи едно попадение на Ботев Враца, до момента в който колумбиецът има единствено към 25 минути против Ботев Пловдив.

През седмицата с първия състав тренировки започнаха капитанът на групировката до 17 години на „ алените “ - Наско Цеков, както и прекаралият 7 години в школата на Монако Костадин Анев. Очаква се и двамата да получат задоволително игрово време против втородивизионния клуб. Вероятно на терена ще забележим и Федерико Варела, който над месец време лекуваше контузия.

ЦСКА се намира на втора позиция в таблицата в efbet Лига, с 49 точки. Спортист Своге пък е десети във втората ни дивизия с 36 пункта.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР