ЦСКА-София търси съперник за контрола преди подновяването на сезона. Идеята

...
ЦСКА-София търси съперник за контрола преди подновяването на сезона. Идеята
Коментари Харесай

Червените търсят съперник за контрола

ЦСКА-София търси противник за контрола преди подновяването на сезона. Идеята на " армейците " е да играят в в края на май - на 30-и или 31-и (събота или неделя). Първенството се рестартира на 5 юни (петък). Дотогава тимовете ще имат малко опция за естествени тренировки. Ако ограниченията още веднъж не бъдат затегнати, отборите ще могат да се съберат в цялостен състав едвам на 27 май (сряда). От 20-и пък ще са разрешени занимания в групи от по 11 играчи.

ЦСКА-София ще се опита да изиграе мач с първокласен противник, само че следва да се посочи къде - на " Армията ", в Панчарево или в Тетевен. Има дребна възможност отборът да изкара къс лагер в подбалканския град. Сред разновидностите за съперници са Етър, Берое и Славия. Втородивизионните отбори са разпуснати, тъй че отпадат като евентуални спаринг сътрудници.

В момента в ЦСКА-София, а и всички други елитни тимове тренировките се водят в групи от по 4-5 футболисти с по един причислен ментор. При " армейците " заниманията са напълно с физическа устременост, а главната задача пред щаба е предварителната защита от травми. Именно възможните контузии поради дългото спиране в естествените тренировки е главното терзание в тимовете.

Иначе настроението в съблекалнята е положително, като футболистите са щастливи, че най-сетне имат опция да се събират в по-големи групи. Единственият под карантина е Тиаго Родригес завърнал се от Португалия. Халфът беше опериран там, само че към този момент е изцяло здрав и подготвен за оптимални натоварвания. В състава няма играчи с травми отпреди изключителното състояние.

Вчера пък част от щаба на " алените " отпред с треньора Милош Крушчич обядва в италиански ресторант в центъра на София. " Армейците " бяха почетени от притежателя, който дискутира с Крушчич обстановката в клуба.

" Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР