ЦСКА - София стартира участието си в турнира за Sesame

...
ЦСКА - София стартира участието си в турнира за Sesame
Коментари Харесай

ЦСКА - София стартира похода си към Купата на България в Съединение

ЦСКА - София започва присъединяване си в шампионата за Sesame Купа на България в Съединение, където ще премери сили против третодивзионния Гигант. Двата отбора се изправят един против различен през днешния ден от 12:00 часа. Главен арбитър на срещата ще бъде Димитър Димитров.

Столичани стартират похода си към четвърти следващ край за Купата, а първото им затруднение е непретенциозния тим от град Съединение. През предходната година “червените ” изпуснаха Купата, откакто на финала отстъпиха на Левски, а по-миналата година завоюваха оценката, откакто надделяха Арда.
24  Черно море - ЦСКА - София
За ЦСКА - София на вратата се чака да започва Димитър Евтимов, който ще получи късмет за изява в шампионата. Аут от сметките за Саша Илич са Тибо Вион и Брадли Де Нойер, защото и двамата са осъдени. Добрите вести са, че нападателят Бисмарк Чарлс, който съвсем от самото начало е контузен, най-накрая още веднъж е възобновен и се чака да стартира титуляр. Канцлера игра 45 минути в контролата против Миньор предходната седмица и се показа на равнище.
 ЦСКА - София без титулярно дуо против Гигант за Купата ЦСКА - София без титулярно дуо против Гигант за Купата
За мача домакините отпуснаха 1500 билета за своите посетители и се чака да бъде същински празник в града. Към момента Гигант се намира на 3-ото място в Югоизточната Трета лига, като е в серия от 3 мача без победа - 2 равенства и 1 загуба. Това обаче е втори дуел за отбора от Съединение в шампионата за Купата. В предходния кръг югоизточният отбор надделя втородивзионния Добруджа с 2:1, като победният гол падна в последните секунди.

Който победи в тази среща, продължава напред и ще се изправи като посетител против Септември (София). Столичани отстраниха Крумовград и към този момент си осигуриха място в идната фаза.

Купа на България, 1/16-финал

ГИГАНТ - ЦСКА - СОФИЯ 

Вероятни сформира: 

СЪДИЯ: Димитър Димитров
СТАДИОН : " Градски ", Съединение
НАЧАЛО: 12:00 часа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР