ЦСКА-София спечели с 4:1 гостуването си на Крумовград в 17-ия

...
ЦСКА-София спечели с 4:1 гостуването си на Крумовград в 17-ия
Коментари Харесай

ЦСКА-София обърна Крумовград и оглави класиранетото

ЦСКА-София завоюва с 4:1 гостуването си на Крумовград в 17-ия кръг на елита. Червените реализираха цялостен поврат, с цел да стигнат до успеха. Тимът на Нестор Ел Маестро обаче не игра изключително добре макар триумфа.

Александър Колев откри резултата за домакините в 34-ата минута. Това е пети гол за сезона на юношата на Левски. Амос Юга обаче изравни четири минути по-късно с първия прецизен удар на алените.

През втората част ЦСКА-София игра малко по-бързо и малко по-настоятелно, само че не създаваше положения за голове. Дори второто попадение в 78-ата минута падна след безредие. То беше вкарано от Християн Петров.

Само четири минути по-късно резервата Данило Асприля направи 1:3. Той вкара след хубаво двойно подаване с друга запаса – Дюкенс Назон. В добавеното време Назон асистира и на Марселино Кареасо за 1:4.

ЦСКА-София излезе еднолично на върха в класирането с 38 точки – 2 повече от втория. Крумовград записва девето проваляне и остава на 11-о място с 18 точки. В идващия кръг Крумовград гостува на Черно море, до момента в който алените посрещат Етър.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР