ЦСКА-София ще продаде Божидар Чорбаджийски след края на сезона. Доскорошният

...
ЦСКА-София ще продаде Божидар Чорбаджийски след края на сезона. Доскорошният
Коментари Харесай

Червените търсят отбор на Чорбаджийски

ЦСКА-София ще продаде Божидар Чорбаджийски след края на сезона. Доскорошният капитан на " алените " е изпаднал в недружелюбност пред управлението, само че двете страни ще се разделят по най-хубавия метод, като от клуба ще създадат всичко допустимо да оказват помощ при намирането му на нов тим в чужбина. Самият бранител още през зимата загатна, че ще се радва да продължи кариерата си зад граница, макар че не е стигнал тавана си в България.

Чорбаджийски загуби титулярното си място в ЦСКА-София и няма огромни изгледи да си го върне скоро. Любослав Пенев явно счита да постанова младия Валентин Антов до водача на защитата Николай Бодуров. Освен това последното попълнение Нуно Томаш също е централен бранител и несъмнено ще се окаже първи вид за заместител при травма или наказване.

Много евентуално е " алените " да си върнат през лятото Пламен Гълъбов от Етър, както и да притегли нов футболист в тази основна зона. Чорбаджийски към момента има добър имидж като народен играч и ще може да бъде пласиран в чужбина. Шефовете на ЦСКА-София очевидно са се отказали да го постановат и да вземат доста пари от продажбата и към този момент залагат на Антов. При това състояние управлението няма да прави проблеми на 23-годишния бранител да продължи кариерата си на открито.

" Меридиан Мач " Първа лига 1 кръг, събота 30 март  ЦСКА-София 20:30  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР