ЦСКА - София ще привлече поне още един нов футболист

...
ЦСКА - София ще привлече поне още един нов футболист
Коментари Харесай

ЦСКА - София привлича още един нов

ЦСКА - София ще притегли най-малко още един нов футболист до края на трансферния прозорец. У нас той отвори през вчерашния ден и ще затвори в края на месеца. Досега " алените " се укрепиха единствено с един състезател по време на спирането в шампионата. В началото на годината те парафираха с норвежкия нападателен играч Тобиас Хайнц. Той дойде от Сарпсборг за 600 хиляди евро. Очакваше се напълно скоро по-късно от " Армията " да осъществят още един входящ трансфер и новите да са разполагаем на Саша Илич за подготвителния лагер в Белек. Вместо това обаче последва мъртвило на трансферния фронт.

Скоро обаче то ще бъде нарушено, защото ЦСКА - София е в напреднали договаряния с още един задграничен футболист. Очаква се до дни, а може би даже и до часове, въпросният състезател да дойде в България, с цел да се запознае с базата на клуба и да парафира с " алените ". Неговото име и позицията, на която се подвизава, се пазят в загадка.
 Юрген Матей: ЦСКА би трябвало да е по-доминантен, всеки скача против нас Юрген Матей: ЦСКА би трябвало да е по-доминантен, всеки скача против нас
На " Армията " се нуждаят от укрепване в отбрана, където изпитваха съществени проблеми по време на лагера в Турция и позволиха цели 9 гола в шестте си контроли. Саша Илич е споделил пред шефовете, че желае да има защитник, който е бърз и умее да изнася решително топката. Към момента " алените " не разполагат с сходен вид играч.

Входящ трансфер в навечерието на пролетния полусезон или даже след неговото започване няма да е вест за ЦСКА - София. Преди две години клубът притегли при започване на февруари Жорди Кайседо и Бисмарк Чарлс, а в края на месеца - бранителя Мено Кох. През 2020-а след началото на втория полусезон пък на " Армията " дойде някогашният състезател на Аякс и Нюкасъл Върнан Анита.

" Тема спорт "

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР