ЦСКА-София ще играе следващите си два домакински мача в Първа

...
ЦСКА-София ще играе следващите си два домакински мача в Първа
Коментари Харесай

БФС наказа ЦСКА-София: Армейците ще бъдат без публика в следващите си две домакинства

 Efbet Article Horizontal 1180X300
ЦСКА-София ще играе идващите си два домашен мача в Първа лига пред празни трибуни. Това реши Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз (БФС) на съвещанието си след 28-мия кръг на efbet Лига.

Санкцията се постанова на столичния клуб, заради " хвърлени предмети с последици - ударени длъжностно и служебно лице и довело до дълготрайно прекъсване на срещата ". Несъмнено една от най-обсъжданите тематики бе държанието на алените последователи по време дуела на ЦСКА-София против Лудогорец и по-конкретно обстановката преди изпънението на ъгловия удар на Кирил Десподов през второто полувреме.

В началото на втората част почитателите на алените от Сектор " В " започнаха да замерят някогашния състезател на отбора Десподов с разнообразни предмети. След мача той се оплака, че измежду тях е имало и камъни, а съдията Георги Кабаков прибра своя екип и гостите в съблекалнята, защото измежду уцелените е бил и един от неговите помощници.

" Армейците " отнасят тежка глоба, като те ще изиграят идващите си две домашен срещи без аудитория, а поради държанието на своите последователи по време на дербито с " разградчани ", клубът би трябвало да заплати санкции в размер на 15 300 лв.. Следващият домашен мач е с " Ботев " (Враца) на 8 май от 20.15 часа. Другото домакинство ще бъде в първия кръг от плейофите. Съперникът обаче зависи от позицията на ЦСКА-София след края на постоянния сезон.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР