ЦСКА-София със сигурност ще привлече централен нападател по време на

...
ЦСКА-София със сигурност ще привлече централен нападател по време на
Коментари Харесай

Алан Пардю търси нападател за ЦСКА-София

ЦСКА-София сигурно ще притегли централен нападател по време на зимната пауза, когато е вероятен трансфер на Али Coy. Нуждата от подобен си личи най-много в дуелите на " алените " от груповата фаза на Лига Европа. В търсенето на мощен състезател на този пост контактите си е впрегнал и новият механически шеф Алън Пардю, написа " Тема спорт ".

Освен офанзивата, " алените " ще опитат да подсилят и останалите линии. Целта е да бъдат привлечени още отбранителен халф и централен бранител. Играчи на тези позиции са нужни с оглед въведената скица от треньора. Най-голяма е потребността от разбивач. В момента на " Армията " има единствено един подобен полузащитник –. Наложи се в тази роля да бъде преквалифициран и бразилецът, който се оправя по-добре в средата на терена, в сравнение с номиналната си позиция – ляв краен защитник.
Привличането на още един централен бранител също е неотложно. Освен титулярите Антов, Занев и Матей, ЦСКА-София има единствено, който по този начин и не е убедил с представянето си, че може да се трансформира в главен футболист на тима. При вероятно наказване и травма " алените " ще увиснат в тази зона. efbet Лига 15 кръг, неделя 6 декември  Ботев (Пловдив) 14:30предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР