ЦСкА-София пусна на търг фланелка с автографите на целия отбор,

...
ЦСкА-София пусна на търг фланелка с автографите на целия отбор,
Коментари Харесай

ЦСКА-София пусна уникална фланелка с автографите на целия отбор, целта е да се помогне на болно дете

ЦСкА-София пусна на търг фланелка с подписите на целия тим, а задачата е да бъдат събрани средства за лекуването на дребната Алекс, която е единствено на годинка и четири месеца. Ето какво пишат алените и по какъв начин може всеки искащ да помогне на детето:

Армейци,

тимът ни се включва в поредна благотворителна самодейност в помощ на болно дете. Фланелка с подписите на старши треньора Любослав Пенев, неговия щаб, всички футболисти и именития Димитър Пенев е пусната на търг, средствата от който ще бъдат дарени за лекуването на Александра Дачева.



Фланелката е с начална цена 500 лв.. Търгът ще продължи до вторник (13 март) в 20:00 часа.

Алекс е единствено на годинка и четири месеца, а е изправена пред тежка борба с диагнозата Невробластома абдоминис - четвърти клиничен етап, с данни за костномозъчно ангажиране, MYCN негативен (тумор на бъбреците с разсейки в костния мозък и главата), открита декември месец 2018 година. Тя е претърпяла интервенция за премахване на тумора, за жал несполучлива, заради сраствания на тумора с бъбреците. Направена е хистология и е открито, че туморът е от недоброкачествен вид. Досега са направени шест курса химиотерапия.

Тъй като при Алекс нещата се случват по-бавно, лекарите не могат да се ангажират със периоди по отношение на това, което следва.

Добрата вест е, че към този момент приложеното лекуване й се отразява позитивно!

Нека дружно помогнем на Алекс да пребори заболяването!

Дарителска сметка в банка ОББ:



Титуляр:АЛЕКСАНДРА ЮЛИЯНОВА ДАЧЕВА
IBAN: BG50UBBS80021080599340
BIC: UBBS BGSF



Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР