ЦСКА-София продължава да се ръководи по начин, който повече приляга

...
ЦСКА-София продължава да се ръководи по начин, който повече приляга
Коментари Харесай

ФОТОФАКТ ЦСКА изрита Бруно, Кюстендилеца разкри, че бунт е струвал главата на Акрапович! Любо Пенев се завърна на Армията!

ЦСКА-София продължава да се управлява по метод, който повече приляга на недодялан отбор, да вземем за пример ловешки. Снощи от Армията пристигна гръм, откакто на формалния си уебсайт " алените " оповестиха, че се разделят с треньора си Бруно Акрапович, който бива заменен от Любо Пенев. Тази вест разгневи съвсем всички почитатели на тима, които в обществените мрежи упрекнаха Гриша Ганчев и Стойчо Стоилов, че са трансформирали ЦСКА в посмешище, с способи употребявани в предишното в Литекс. Нищо, че в официалното съобщение се твърдеше, че Гриша Ганчев няма дума в случката, то и на дребните деца е ясно, че без глобата на предприемача от село Микре такива съдбовни решения няма кой да си разреши да вземе.

Привържениците се гневяха, че босненският експерт е натирен, без да му се даде повече време, а и регистрираха, че досега резултатите на отбота не са неприятни. 

Излезе и позиция на главатар №1 на ентусиастите - Иван Велчев-Кюстендилеца. Той непосредствено разгласи, че протест на изнежените ритнитопковци е в основата на това Бруно да получи шут в задните елементи. И то поради дисциплината, която се е опитвал да вкара на Армията, по сходство на тази в Локо Пд, където това докара до невувани и невиждани триумфи в историята на скромния клуб от Пловдив.

Лидерът на Сектор " Г " в началото обясни, че не знае детайлности за уволнението на Бруно Акрапович, само че приветства с „ добре пристигнал “ новия ментор Любослав Пенев.

„ Нямам концепция от какво е подбудена промяната на Бруно Акрапович, информацията която имам е тази която има всеки от вас. Мога да кажа добре пристигнал на Любослав Пенев! Човек, който доста одобрявам и поддържам “, написа Кюстендилеца в профила си в обществената мрежа Facebook.



След това Велчев в мненията добави следното: 

" Не им подхожда на управлението Бруно, в съблекалнята имаше съвсем протест против него,заради дисциплината.Към днешна дата Бруно нямаше никого зад тила си в ЦСКА ,освен почитателите които го харесват.Това не е нито първият, нито последният треньор на ЦСКА ,който става жертва на самите футболисти на ЦСКА.Според мен промяната беше решена още преди 2 месеца и просто се чакаше комфортния миг.

За мен Любо е определен като вид, с цел да не,,пискаме " ние почитателите на ЦСКА.Нека не забравяме,че самия Любо Пенев стана жертва на играчите на тима ни.Тогава едно каре португалци бяха решили, че Любо не им подхожда, да се надяваме, че оттогава, до в този момент нещата са се трансформирали в ЦСКА и всичко ще бъде на равнище ".
 Кюстендилеца
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР