ЦСКА-София обяви план, който представлява сбогуване на феновете и клуба

...
ЦСКА-София обяви план, който представлява сбогуване на феновете и клуба
Коментари Харесай

ЦСКА-София се сбогува с Армията на 10 декември. Готви се да разруши стадиона

ЦСКА-София разгласи проект, който съставлява прощаване на почитателите и клуба със стадион " Българска войска " подобен, какъвто е в този момент. Последният мач на арената, която ще бъде разрушена, а на нейно място издигната нова за към година и половина, е на 10 декември против " Лудогорец ".

Поради което закупилите билети ще участват на историческо събитие и ги чакат специфични изненади, споделят " алените " в публично известие.

Междувременно клубът започва тръжна процедура за разрушителните действия. Ако всичко върви по проект, от пролетта до есента на 2025 година ЦСКА-София ще семейства на ст. " Васил Левски ", където се мести и администрацията.

Преди два дни стана ясно, че Софийският административен съд е оставил без следствие жалбата на Николай Веселинов заради липса на юридически интерес. Така не даде ход на делото и в Борисовата градина смятат, че тъгите завършват, а скоро там ще се строи нов стадион.

По предварителни планове, модерното оборудване ще коства 80-90 милиона лв., като цялата сметка се поема от притежателя Гриша Ганчев, без значение че арената ще се построи и стопанисва от сдружение, в което с апорт взе участие страната.

Капацитетът ще е за 16 хиляди места, има утвърден план.

Ето какво гласи изказването н ЦСКА-София:

" Уважаеми последователи, 

С нестихващо неспокойствие бихме желали да съобщим, че подхващаме идващите стъпки по пътя към огромната ни фантазия. 

Какво следва?

В незабавен порядък започваме тръжни процедури за разрушителни действия на остарелия стадион, както и избор на строител за новото оборудване. Няма да губим и минута без работа по плана. Тези процедури обаче лишават време, по тази причина и най-хубавото решение е тимът да доиграе полусезона на „ Българска войска “, а в паузата оборудването да бъде затворено и квалифицирано за безвредния му ремонт.

И по този начин отговорът на въпроса, който вълнува всички ви - последният мач на издигнатия през 1976 година стадион „ Българска войска “ ще бъде семейството на „ Лудогорец “ на 10.12.23 година Ще отбележим това паметно събитие уместно. Очакват ви интензивности и изненади. Подробности ще бъдат дадени с приближаване на датата. 

Предвид големия интерес, който чакаме и на който се надяваме, от през днешния ден в продажба онлайн пускаме специфични билети по случай последния мач на “Българска войска ”. Всеки, закупил билет със специфичен дизайн онлайн, ще има опция да го получи на касите на стадиона от петък - 08.12.23 г. 

Заповядайте дружно да затворим вечно вратите на 56-годишния стадион. Е, „ армейци “, преборихме се! ЦСКА ще има собствен личен съвременен стадион! "
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР