ЦСКА - София няма намерение да привлича италианския нападател Джанкарло

...
ЦСКА - София няма намерение да привлича италианския нападател Джанкарло
Коментари Харесай

ЦСКА - София няма интерес към италиански нападател

ЦСКА - София няма желание да притегля италианския нападател Джанкарло Малкоре, каквито информации се появиха в медии на Апенините във вторник, оповестява " Тема Спорт ".
 ЦСКА - София следи италиански нападател ЦСКА - София следи италиански нападател
Те гласяха, че 29-годишният голмайстор е попаднал в полезрението на скаутите на " алените " с изявите си през есенния полусезон, в който е осъществил 8 гола в 20 мача в Серия С за Чериньола. Според локалните издания интерес към играча демонстрират и румънският първенец ЧФР Клуж, както и отборите от Серия Б Модена и Козенца.

Малкоре е младеж на Лече, като в кариерата си е носил екипите още за Ночерина, Карпи, Читадела и други
 ЦСКА - София с два светкавични прехвърлянето, общо четирима напуснаха ЦСКА - София с два светкавични прехвърлянето, общо четирима напуснаха " Армията "
Той в реалност е бил препоръчан на ЦСКА - София от задгранични сътрудници, само че от " Армията " изрично са отказали опцията да се борят за подписа му. В момента алените разполагат с четирима играчи, които могат да употребяват на върха на офанзивата - Назон, Чарлс, Морено и контузения Бамба. Все отново не е изключено през зимата да вземат нападател, само че той сигурно ще е по-млад от 29-годишния Малкоре.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР