ЦСКА-София няма да форсира продажбата на Кристиан Малинов. Към халфа

...
ЦСКА-София няма да форсира продажбата на Кристиан Малинов. Към халфа
Коментари Харесай

ЦСКА-София няма да бърза с продажбата на Малинов

ЦСКА-София няма да форсира продажбата на Кристиан Малинов. Към халфа има огромен интерес, само че " Армейците " ще задържат оптимално прехвърлянето в очакване на допустимо най-хубавата оферта. Както е известно, клубът желае към 1 милион евро за правата на национала. На този стадий той се готви на цялостни обороти с тима, само че в контролата с Пирин направи усещане, че бе оставен запаса на новита Юга и Санкаре, което е следващата индикация, че се чака негов трансфер.

Агентът на Малинов - Марко Михалевич, твърди, че към играча име интерес от Глазгоу Рейнджърс, Стандард (Лиеж), ВВВ Венло, Витес, Мехелен и турски и немски тимове. Появи се обява, че Малинов е бил препоръчан и на приключилия на 17-ата позиция в Ла Лига Селта (Виго). Допреди десетина дни сътрудникът бе много деен в медийните си изяви по отношение на бъдещето на Кристиан, само че от този момент не е правил мнения по тематиката.

Малинов е част от ЦСКА-София от 2015 година. Досега той е записал 104 мача и 6 гола в елита, 15 участия за Купата на България и 9 срещи и 1 гол в Лига Европа.

" Тема спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР