ЦСКА - София изигра вече две контроли. За момента отборът

...
ЦСКА - София изигра вече две контроли. За момента отборът
Коментари Харесай

ЦСКА - София се изправя срещу шампиона на Австрия в най-сериозната си лятна проверка

ЦСКА - София изигра към този момент две контроли. За момента тимът към момента не може да откри лицето си и изключително в първата инспекция много разочарова, губейки с 1:4 от Гройтер Фюрт.
 ЦСКА - София излезе с информация за Кайседо, от клуба търсят нападателя ЦСКА - София излезе с информация за Кайседо, от клуба търсят нападателя
Втората инспекция против Кематен бе по-позитивна, най-малкото поради обстоятелството, че отборът записа победа с 5:3. И в този мач обаче могат да се намерят забележки, изключително по отношение на играта в отбрана.

Все отново не би трябвало да вършим кой знае какви заключения от тези мачове, защото това е едвам началото на подготовката и треньорът Саша Илич занапред ще постанова своите способи и разбирания за футбола. Сърбинът има още много работа за извършване, а сигурно ще има и още нови попълнения, които могат да трансформират образа на тима.
 ЦСКА - София се изтеза против австрийски слабак, нов свети с два гола за ЦСКА - София се изтеза против австрийски слабак, нов свети с два гола за "червените "
Очаква се ЦСКА - София да подходи много по-сериозно към днешната инспекция, най-малкото поради противника, който ще бъде от другата страна. Няма по какъв начин да няма и доза опити със състава, само че се допуска, че Илич ще заложи на хора, които гласи за титуляри за новия сезон.

Следващата инспекция на " алените " е след три дни против Сепси.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР