ЦСКА-София има конкуренция за еквадорския централен нападател Джорди Кайседо. В

...
ЦСКА-София има конкуренция за еквадорския централен нападател Джорди Кайседо. В
Коментари Харесай

Емелек все ще се конкурира с ЦСКА-София за Кайседо

ЦСКА-София има конкуренция за еквадорския централен нападател Джорди Кайседо. В момента той е в родината си и е получил сериозна оферта от локалния Емелек. Преди дни от клуба обявиха, че не се интересуват от този състезател, само че в този момент са трансформирали позицията си и ще създадат опит да го вземат в редиците си. Причината е, че те не съумяха да си обезпечат услугите на различен набелязан от тях футболист.

Джорджи Кайседо за последно бе част от втородивизионния бразилски Витория Баия, където играе някогашният халф на Лудогорец Марселиньо, а до неотдавна там бе и различен някогашен състезател на разградчани - Жуниор Кишада. Кайседо обаче заведе дело против клуба поради неизплатени заплати и сега чака решението. Той желае договорът му да бъде разтрогнат и да стане свободен сътрудник.

От Витория обаче към момента държат правата му и се надяват, че ще съумеят да го продадат, преди локалните управляващи да излязат с разпореждане по проблема.

В същото време с цялостна мощ не престават спекулациите за възможен трансфер на Али Соу. Към него интерес демонстрира френския Сент Етиен, а той остава в проектите и на турския Галатасарай. Причината е, че грандът от Истанбул не съумя да притегли една от задачите си - Мостафа Мохамед от Замалек, който отиде в... Сент Етиен. Интерес към Соу има и от азиатски клуб.

" Тема спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР