ЦСКА ще се радва на сериозна подкрепа от трибуните по

...
ЦСКА ще се радва на сериозна подкрепа от трибуните по
Коментари Харесай

20 000 фенове викат за ЦСКА срещу Осиек в Европа

ЦСКА ще се радва на сериозна поддръжка от трибуните по време на мача с Осиек в четвъртък, като се чакат към 20 000 почитатели. Продажбата на билетите за срещата от шампионата Лига на конференциите върви доста добре. Това ще бъде второ домакинство на ЦСКА в Европа през този сезон.

Двубоят е на следващия ден от 20:00 часа на стадион „ Васил Левски “. Феновете ще бъдат позиционирани в секторите „ А “, „ В “ и „ Г “. Припомняме, че билетите са поименни и според българското законодателство се разрешава на трибуните да участват единствено 50% от седящите места на стадиона, тъй че оптимално до 20 000 души ще могат да посетят дуела онлайн.

Ръководството на ЦСКА постави доста допустими цени, което е още една позитивна причина на мача да има доста почитатели. За бранш „ А “ билетът коства 20 лв., за другите два по 12. Деца до 7 години влизат на стадиона гратис. И през днешния ден пропуски ще се продават също на касата до почитател магазина на „ Армията “, която ще бъде с работно време от 10:00 до 20:00 часа, а в деня на мача (5 август) от 10:00 часа до края на първото полувреме на дуела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР