ЦСКА ще проведе последната си тренировка преди мача с Арда

...
ЦСКА ще проведе последната си тренировка преди мача с Арда
Коментари Харесай

ЦСКА още трепери за основен играч, готви се в Момчилград

ЦСКА ще организира последната си подготовка преди мача с Арда за шампионата в събота сутринта в Момчилград. Веднага след заниманието отборът отпътува за Пловдив, където в неделя ще се организира вторият епизод на борбата с новаците в елита.

"Червените " са на лагер в Момчилград от сряда и точно там упражняваха преди дуела си в Кърджали за Купата на България. Те са отседнали в хотел "Конак " и са извънредно удовлетворени от изискванията в него, оповестява вестник "Тема Спорт ".

След днешното занятие ще стане дефинитивно ясно дали Раул Албентоса ще може да играе против Арда на Лаута ", само че възможностите това да се случи не са огромни. Веднага след мача в неделя тимът се прибира в София, а от вторник стартира подготовка за последната си среща за годината - против Дунав на "Армията ".

През идната седмица предстоят договаряния с няколко играчи, чиито контракти изтичат през лятото. По време на зимната пауза в шампионата "червените " ще са на лагер в Испания, където ще изиграят 4 или 5 контроли с към момента неразбираеми противници.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР