ЦСКА ще привлече Диниш Алмейда след края на сезона, твърди

...
ЦСКА ще привлече Диниш Алмейда след края на сезона, твърди
Коментари Харесай

Алмейда отказа на Локо Пд, ЦСКА го взема без пари след края на сезона

ЦСКА ще притегли Диниш Алмейда след края на сезона, твърди " Тема Спорт ". 25-годишният централен бранител, който към този момент се разписа в първата контрола на Локомотив (Пловдив) за годината, ще премине като свободен сътрудник на " Армията " през лятото. Договорът му с " черно-белите " изтича и той изрично е отказал да го възобнови, макар че още преди месец му е било отправено предложение за удължение на договора с усъвършенствани условия.

Алмейда се показа доста мощно в Локомотив през миналата 2020 година. Неслучайно мнозина експерти го дефинират за най-класния централен защитник в шампионата. Той бе доведен на " Лаута " персонално от Бруно Акрапович и босненецът доста харесва качествата му.

От ЦСКА са решили, че няма смисъл да заплащат трансферна сума в този момент, защото сега се обиграва триото Антов-Матей-Занев, което под управлението на Акрапович стабилизира доста представянето си. В най-голяма степен това важи за нидерландеца, който при Стамен Белчев, бе, меко казано, неоснователен.

През лятото договорът на капитана Занев изтича, само че се чака да бъде възобновен. Опитният защитник обаче става на 36 години и ще му е мъчно да играе на високо равнище в сбит цикъл. Антов пък е прекомерно евентуално да бъде продаден след края на сезона, защото ползата към него става все по-голям.

Алмейда към този момент е чудесно приспособен към българското състезание и на " Армията " няма да му е необходим интервал за пригаждане. От него ще се изисква това, което е правил и в Локо (Пд) при Акрапович.

Ако ЦСКА притегли нов футболист до подновяването на шампионата, това ще е полузащитник, който да е опция на Амос Юга и Жеферсон. Националът на ЦАР е осъден за първия дуел от пролетния дял, в който " алените " ще гостуват на Славия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР