ЦСКА ще обжалва наказанието си от два мача без публика.

...
ЦСКА ще обжалва наказанието си от два мача без публика.
Коментари Харесай

Орманджиев: ЦСКА ще обжалва наказанието си от два мача без публика

ЦСКА ще апелира наказването си от два мача без аудитория. Това съобщи пред Българска национална телевизия изпълнителният шеф на ЦСКА – Стоян Орманджиев точно на 75-ия рожден ден на „ алените “. Той сподели още, че съгласно него Дисциплинарната комисия мери с двоен критерий наказванията.

„ Веднага откакто разбрахме наказването, подготвихме с юридическия екип обжалване. Поискахме доказателства за тези доста тежки пострадвания. Разбрахме, че имало доста тежко потърпевши и ние сме доста загрижени. Искаме наказванията да са с идентичен критерий. Много се радваме, че всяко предписание се съблюдава и всяка писмен знак от закона. Но дано е за всички. На нас ни се желае това наказване да отпадне, само че може и с отчасти затворен стадион. Апелативната комисия да се събере по-бързо, тъй като това касае извънредно огромен брой последователи “, разяснява пред Българска национална телевизия Орманджиев.

Орманджиев изрази гордостта си от юбилея на „ алените “.

„ Безусловно ЦСКА е най-успешният български клуб. Заслужил си е званието „ Убиец на първенци в Европа “. С горделивост съставлявам клуба “, показа Орманджиев.

„ Очакваме да е празник. Времето е хубаво. Имаме ден на отворените порти, който стартира в 12 часа “, сподели още Орманджиев.

През целия ден от клуба са организирали интензивности за своите почитатели. На стадиона на ЦСКА стартира футболен шампионат с тимове от страната в три възрастови групи родени през 2014, 2015 и 2016. Открита е галерия " Родени за великолепие ", която съдържа някои от паметните моменти в историята на " аления " клуб. Всеки един от почитателите, който посети деня на отворените порти ще има опция да влезе и в съблекалнята на клуба, където ще може да види екипите на футболистите във връзка 75-та годишнина.

Кулминацията на празненствата е тази вечер във „ Военния клуб “ от 18 часа, където ще се съберат доста от легендите на Общо събрание на колегиите ЦСКА.

Автор Радостин Любомиров





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР