ЦСКА ще изиграе контрола с швейцарския Базел по време на

...
ЦСКА ще изиграе контрола с швейцарския Базел по време на
Коментари Харесай

Задава се нов сблъсък между ЦСКА и Базел

ЦСКА ще изиграе контрола с швейцарския Базел по време на лятната пауза, твърди " Тема Спорт ". Това ще бъде и най-интригуващата инспекция на армейците по време на подготвителния лагер в австрийския планински курорт Бад Клайнкирхайм. В Алпите играчите на Саша Илич ще срещнат общо пет противника, като първата инспекция ще е с румънския Ботошани, приключил на 11-о място в шампионата.

Договорени са и два мача с локални тимове, като единия е част от елита на Австрия, а другият е аматьорски и се подвизава в долните дивизии на австрийското състезание. Очаква се в идващите дни от Борисовата градина да разгласят публично програмата за подготовката си, като оповестят датите и часовете за мачовете. Все още няма информация дали всички спаринги ще бъдат предавани по малкия екран, само че съвсем несъмнено това ще се случи.

Както е известно в последните три еврокампании " армейците " два пъти срещнаха швейцарския гранд Базел в плейофите за влизане в групите. Първият път ЦСКА победи с 3:1 на " Санкт Якоб Парк " и си проправи път до Лига Европа. През миналата година алените се постановиха над съперника с 1:0 в София, само че загуба с 0:2 в Швейцария лиши отбора от присъединяване в групите на Лигата на конференциите.

В Бад Клайнкирхайм, където ще се готви ЦСКА, ще бъдат още тимовете на Удинезе, Базел, Панатинайкос, Легия Варшава, Ференцварош, Карлсруе и втория отбор на Байерн Мюнхен. Италианското издание " Messaggero Veneto " написа, че е допустима контрола сред Удинезе и ЦСКА.

След завръщането от Австрия алените ще изиграят и една инспекция на българска земя, преди началото на която ще се състои и публично показване на отбора за новия сезон.
 ЦСКА предлага нов контракт на
ЦСКА предлага нов контракт на " червен " любим

Митко Евтимов ще удължи престоя си на " Армията " с още година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР