ЦСКА ще играе с победителя от двойката между грузинския Торпедо

...
ЦСКА ще играе с победителя от двойката между грузинския Торпедо
Коментари Харесай

Българските отбори научиха потенциалните си опоненти в 3-ия кръг на Лигата на конференциите

ЦСКА ще играе с спечелилия от двойката сред грузинския Торпедо Кутаиси и казахстанския Актобе в третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите, отреди тегленият в Нион чоп.

Преди това обаче " алените " ще би трябвало да се оправят с румънския Сепси във втория квалификационен кръг.

Мачовете от третия квалификационен кръг би трябвало да се играят на 10 и 17 август, като в първия дуел спечелилият от конфликта сред ЦСКА-София и Сепси ще бъде хазаин.

Българският дебютант в европейските клубни шампионати ЦСКА 1948 получи датски противник в 3-ия кръг на шампионата, в случай че преди този момент отстрани румънския ФКСБ. Това е отборът на Нордшеланд, през предходната година останал на 2-о място в локалната Суперлига.

ЦСКА 1948 или ФКСБ ще бъде хазаин на датчаните от град Фарум в първата среща. Двата тима си дават първа среща в сряда на националния стадион " Васил Левски ", а реваншът е другата седмица в Букурещ.

Левски може да се срещне в спечелилия от дуела сред израелския Апоел Беер Шева и литовския ФК Паневежис. Това ще стане единствено в случай, че " сините " отстранят ФК Шкупи от Северна Македония, като първият мач е в Скопие в четвъртък (27 юли) от 22:00 часа, а реваншът седмица по-късно на стадион " Виваком Арена Георги Аспарухов ".

Апоел Беер Шева приключи на второ място в израелското състезание през предишния сезон след първенеца Макаби Хайфа. Отборът игра през 2017 година против Лудогорец в третия кръг на Шампионската лига и в профил българския отличник. Първият дуел в Израел приключи 2:0 за Апоел, а в реванша " орлите " се постановиха с 3:1, само че отпаднаха поради още важещото тогава предписание за гол на непозната терен.

Литовският ФК Паневежис приключи на трето място предишния сезон в А Лигата на страната. В момента отборът е втори във краткотрайното класиране след 23-и кръг с равни точки с водача Жалгирис. Отборът печели промоция в елита на Литва през 2018 година. Тимът не е играл против български тимове в евротурнирите, като тази година взе участие за трети път в Лигата на конференциите и за първи път отстранява противник - молдовския Милсами Орхей.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР