ЦСКА се похвали с ново попълнение. Андре Филипе Алвес Монтейро

...
ЦСКА се похвали с ново попълнение. Андре Филипе Алвес Монтейро
Коментари Харесай

ЦСКА си взе португалец

ЦСКА се похвали с ново попълнение. Андре Филипе Алвес Монтейро - Укра към този момент публично е футболист на ЦСКА, оповестиха от формалния уебсайт на " алените ".

Укра се причисли към отбора по време на лагера в Сандански. Той тренираше самостоятелно, защото се възстановяваше от сериозна контузия, а до момента в който тимът беше в Испания, Укра се лекуваше в профилиран рехабилитационен център в Германия. Португалецът към този момент тренира дружно с тима и скоро ще бъде разполагаем на старши треньора Стамен Белчев за идните мачове в Първа лига и за Купата на България.

Андре Монтейро ще носи фланелка с номер 14.

Укра е роден на 16 март 1988 година и е артикул на школата на гранда " Порто ". През сезон 2010/11 година е част от представителния отбор на „ драконите ", за които изиграва няколко мача и дружно с Фалкао, Хълк и останалите си съотборници печели шампионската купа, Купата и Суперкупата на страната, както и трофея в Лига Европа.

Крилото има присъединяване с юношеския народен отбор на родината си до 19 години на финалите на европейското състезание през 2007 година в Австрия. През пролетта на 2015 година получава повиквателна и прави и дебют за „ А " тима на Португалия в другарска среща против Кабо Верде.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР